به گزارش خبرگزاری حوزه، سیدمحمدتقی شاهچراغی در نشست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان قم که امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با بیان اینکه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در قم در مسیر احیا قرار گرفته است، اظهار کرد: با توجه به فعالیت دو نهاد قرارگاه ۱۹ دی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر تقسیم کاری صورت گرفته تا با استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی مشکلات این حوزه رفع شود.
وی با بیان اینکه فصل تابستان با توجه به تعطیلیها و شرایط موجود کار اساسی می خواهد، افزود: در تابستان در بوستان علوی قم اقداماتی برنامه ریزی شده که بخش کوچکی از آن با همکاری نیروی انتظامی و بسیج کارهای سلبی و بخش عمده هم کارهای ایجابی و فرهنگ سازی است.
استاندار قم با بیان اینکه کار خوبی را آموزش و پرورش با همکاری اداره کل ورزش و جوانان و سازمان تبلیغات اسلامی برای تابستان شروع کرده است، گفت: برای تابستان ۵۰۰ مدرسه هدفگذاری شده است که این مدارس باز باشند و از معلمانی که مایل هستند به صورت جهادی همکاری کنند دعوت شده تا کارهای فرهنگی انجام شود.
وی با بیان اینکه اگر قرار است در امر به معروف و نهی از منکر موفق باشیم باید فرزندان مان با خاندان اهل بیت عصمت و طهارت و ارزش های دینی آشنا شوند، گفت: برای سال تحصیلی آینده نیز برنامه خوبی در شورای آموزش و پرورش مصوب شده است و طی سال تحصیلی آینده تقریبا ۲۹۰ هزار دانش آموزی که در استان داریم با یک برنامه منظم یک روز به حرم مطهر بانوی کرامت، یک روز به مسجد مقدس جمکران و یک روز به گلزار شهدا مشرف و با معارف و ارزش های دینی آشنا میشوند.
شاهچراغی با اشاره به دیده شدن طرح امین در قانون بودجه امسال، اجرای این طرح را به تدریج در جامعه اثرگذار دانست و گفت: ما لایه های مختلف مسائل خلاف اخلاق و شرع را در قم داریم که با تغییر دولت آمار برخی از مسائلی در سطح ادارات کم شده است؛ برای مثال استفاده از چادر بدون هیچ اقدام عملی در ادارات و سازمان ها افزایش پیدا کرده است ولی برخی ادارات و اصناف هم مشکلات بیشتری دارند که اصلاح آن زمانبر است.
وی با اشاره به لزوم اقدامات زیربنایی اظهار کرد: با پای کار آمدن شهرداری، مساجد، بسیج، سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و دیگر ارگان ها امیدواریم اقدامات زیربنایی بهتری صورت بگیرد.
استاندار قم، ادامه داد: ما نیز در دولت اعتبارات جدول ۱۷ را به سمت موضوعات ارزشی از جمله امر به معروف و نهی از منکر و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و ایثار و شهادت سوق داده ایم و همچنین می شود از اعتبارات نهادهای دولتی و عمومی با عنوان مسئولیت اجتماعی این نهادها در مسیر احیای امر به معروف و نهی از منکر استفاده کرد.